May I present: C-line

Bijgewerkt op: 9 feb.

Hoe C-line is ontstaan? Dat vertel ik je graag. Het is namelijk niet zomaar cycling wear, neen, het is tonnen passie en liefde voor de sport.


C-line, dat is Céline

Wie C-line zegt, zegt Céline, ik ben namelijk de bezieler & designer van de brand. Als klein meisje keek ik al met grote ogen naar ‘de koers’. Een liefde die ik meekreeg van m’n grootvader en vader, die nota bene zelf koerste bij de liefhebbers. De zondagen samen naar de koers kijken op tv waren een feest. Ik kende weinig van wielrennen en wist niet wie de renners waren, maar werd opgezogen door de sfeer errond.

In 2014 kocht ik een eerste camera en heel toevallig nam ik wat foto’s op een veldrit in Mol. Een nieuwe liefde was geboren. Of neen, wacht, eerder diezelfde liefde in een andere vorm: de koers van achter de lens. Toen ik niet veel later stage deed bij een textieldrukkerij, ontstond een zot idee, waarom niet koers en kleding creatief met elkaar verbinden? Eh voilà, met trots stel ik je voor: C-line.


What’s in a nameZoek het niet te ver… C-line staat voor de C van Céline en line voor de handgetekende lijnen. Bij de start was het nog wat zoeken, ik hield alle opties open en zocht m’n weg. Gekke ideeën passeerden de revue, van lampen tot fietsen. De fietsen deden het wonderwel en dus wist ik meteen: C-line Cycling Wear it is!


C-line is er voor fietsers die op zoek zijn naar mooie en kwaliteitsvolle kledij, zowel op als naast de fiets. En ja, hoor, vrouwen & mannen. Want ook wij dames hebben nood aan the perfect fit tijdens onze rit.Trust the process

VAN DESIGN, OVER PRODUCTIE TOT BIJ JE THUIS.


Cycling kit

Voor de C-line cycling kit is Bodhi partner in crime. We kozen bewust voor hen, omwille van de kwaliteit en het comfort, want dat is essentieel op de fiets. Het design zelf is helemaal in handen van C-line. Dat gaat van ontwerpen, patronen maken tot kleuren kiezen, geen enkel detail verlies ik uit het oog.

De cycling kit maak ik - buiten enkele stock items - vooral op bestelling. De levertermijn is dan ook 6 weken (stock items meteen leverbaar). Waarom? Simpel, omdat het maatwerk is. Je kan je kleding bovendien ook laten personaliseren met je naam op de zijkant en dit helemaal gratis! WAUW!


Casual cycling wear

Je passie voor de fiets doortrekken naar het dagelijkse leven? Check. Ook dat kan met onze casual kledinglijn. Van brainstorm tot design en zelfs printen, ik doe het allemaal zelf. Wist je trouwens dat 1 shirt maar liefst 6 keer bedrukt wordt! Because details do matter.

Oh, en zag je onze te gekke C-line accessoires al? De pedal power fietssokken, petjes, buff of de koffiemok en bidons. Ik kan nog wel even doorgaan, hoor. Maar kijk vooral zelf eens op de site.Persoonlijke aanpak


Heb je een vraag? Een speciaal verzoek voor een verjaardag? Bij C-line staat de personal touch centraal. Voor jou ga ik the extra (s)mile en personaliseer met plezier je bestelling. Gewoon, omdat ik zo dankbaar ben dat je lokaal wil kopen.


89 weergaven0 opmerkingen